Arabuluculuk Eğitimi

.

21 Nisan-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında fakültemizde Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi Sertifika Programı düzenlendi. Programda arabuluculuk temel eğitimi, arabuluculuk mevzuatı, iletişim ve öfke kontrolü, arabuluculukta psikoloji eğitimi, çatışma ve anlaşmazlıklar, arabuluculuk araç ve teknikleri, arabuluculukta ilkeler, yazılı ve uygulamalı sınava hazırlık ve uyuşmazlık simülasyonu başlıkları ele alındı. Programın sonunda sertifikalarını başarıyla alan katılımcılarımız Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen yazılı ve uygulamalı arabuluculuk sınavına girmeye hak kazandı.