Kariyer Günleri 2017

.

MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri, 9-10 Şubat 2017 tarihlerinde değerli hukuk büroları, kurum ve kuruluşların katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Kariyer Günleri ile öğrencilerimize kariyer planlarını daha bilinçli bir şekilde yapabilmeleri için yol göstermek amaçlanmıştır. Katılımcıların sunumları sayesinde, öğrencilerimizin uygulamaya ilişkin bilgi edinmeleri arzu edilmiş; staj yapacakları büro, kurum ve kuruluşları tanıma ve kendini de onlara tanıtma imkanı bulmaları hedeflenmiştir.

Kariyer Günleri Organizasyon Komitesi tarafından düzenlenen etkinliğin ayrıntılı programı ekte bulunmaktadır.

Hukuk Fakültesi Dekanlığı

Detaylı program için buraya tıklayınız