Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Yarışması - 2018 2019

Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Yarışması

MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi, bu sene Viyana’da 26. kez düzenlenecek olan Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Yarışması’na bir takım ile katılacaktır. Yarışmada Fakültemizi Ahmet Yiğit Kade, Demirhan Çelebioğlu, İrem Koca, İrem Pelen, Mert Anıl Güler, Mustafa Tuğrul Yay, Nesimi Meydancı, Pelin Su Biter'den oluşan takım temsil edecektir.

Yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye https://vismoot.pace.edu/site/about-the-moot adresinden ulaşabilirsiniz.

2018/2019 MEF TAKIMI

AHMET YİĞİT KADE

Ahmet Yiğit Kade 2015 yılında Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lise döneminde Kennedy-Lugar Youth Exchange and Study öğrenci değişim programı ile bir yıl boyunca Amerika Birleşik Devletleri’nin Oregon Eyaleti’nde eğitim gördü. Üniversite hayatına MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde üçüncü sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir. Kade, toplum için çeşitli gönüllü aktivetelerde bulunmuştur ve ileri derecede İngilizce bilmektedir.

E-posta: kadeah@mef.edu.tr

DEMİRHAN ÇELEBİOĞLU

Demirhan Çelebioğlu, 2016 yılında Florya Tevfik Ercan Anadolu Lisesi'nden mezun olup aynı yıl MEF Üniversitesi'ne kayıt oldu. Bu sene MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde üçüncü sınıf öğrencisi olan Çelebioğlu, ileri derecede İngilizce bilmektedir.

E-posta: celebioglude@mef.edu.tr

İREM KOCA

2015’te Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi’nden mezun olan İrem Koca, lisans eğitimine MEF Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. Çeşitli kompozisyon ve makale yarışmalarına katılıp dereceler elde etmiş, münazara konusunda deneyim kazanmıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

E-posta: kocai@mef.edu.tr

İREM PELEN

İrem Pelen, 2016 yılında Bursa Anadolu Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Lise yıllarında okul gazetesinde yazar olarak çalıştı. Liseden sonra MEF Üniversitesi'nde Hukuk eğitimi almaya başladı. 2017 yılında Bahçeşehir Üniversitesi çapraz sorgu eğitimine katıldı. Şu anda eğitimine MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde üçüncü sınıf öğrencisi olarak devam etmekte olup ayrıca Yönetim üzerine yan dal eğitimi almaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

E-posta: pelenir@mef.edu.tr

MERT ANIL GÜLER

Mert Anıl Güler, 2014 yılında Karamürsel Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Şu anda MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisidir. 2016 yılının yazında, Amerika’nın Delaware eyaletinde cankurtaran olarak çalışmıştır. 2017-2018 akademik yılında MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının iş birliği ile organize edilen Hukuk Kliniği programında yer alan Güler, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.

E-posta: gulerme@mef.edu.tr

MUSTAFA TUĞRUL YAY

Mustafa Tuğrul Yay, 2010 yılında Kağıthane Anadolu Lisesi’nden, 2014 yılında da İstanbul Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuştur. 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İktisat Tarihi bölümünde lisansüstü eğitimine başlamıştır. Şu anda MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi olan Yay, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

E-posta: yaymu@mef.edu.tr

NESİMİ MEYDANCI

Nesimi Meydancı Fatih Gelenbevi Anadolu Lisesi’nden 2013 yılında mezun olduktan sonra 2014 yılında tam burslu olarak MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanmıştır. Halen MEF Üniversitesi’nde dördüncü sınıf öğrencisi olan Meydancı iyi derecede İngilizce bilmektedir.

E-posta: meydancin@mef.edu.tr

PELİN SU BİTER

Pelin Su Biter, 2016 yılında Antalya Lisesinden mezun olmuş ve MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimine başlamıştır. Biter, lise yıllarında bir uluslararası değişim programında yer almıştır. Şu anda MEF üniversitesi Hukuk fakültesinde ikinci sınıf öğrencisidir. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

E-posta: biterpe@mef.edu.tr

TAKIM KOÇLARI