Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri 2017

tarih: 09.02.2017 - 10.02.2017

MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri, 9-10 Şubat 2017 tarihlerinde değerli hukuk büroları, kurum ve kuruluşların katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. MEF Üniversitesinde gerçekleştirilen Kariyer Günleri ile öğrencilerimize kariyer planlarını daha bilinçli bir şekilde yapabilmeleri için yol göstermek amaçlanmıştır. Katılımcıların sunumları sayesinde, öğrencilerimizin uygulamaya ilişkin bilgi edinmeleri arzu edilmiş; staj yapacakları büro, kurum ve kuruluşları tanıma ve kendini de onlara tanıtma imkanı bulmaları hedeflenmiştir. Kariyer Günleri Organizasyon Komitesi tarafından düzenlenen etkinliğin ayrıntılı programı aşağıda bulunmaktadır.

etkinlik programı