Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri 2018

tarih: 08.02.2018 - 09.02.2018

Bu sene ikincisi düzenlenen MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri, 8-9 Şubat 2018 tarihlerinde değerli hukuk büroları, kurum ve kuruluşların katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. MEF Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Kariyer Günleri ile öğrencilerimize kariyer planlarını daha bilinçli bir şekilde yapabilmeleri için yol göstermek amaçlanmıştır. Katılımcıların sunumları sayesinde, öğrencilerimizin uygulamaya ilişkin bilgi edinmeleri arzu edilmiş; staj yapacakları büro, kurum ve kuruluşları tanıma ve kendini de onlara tanıtma imkanı bulmaları hedeflenmiştir. Kariyer Günleri Organizasyon Komitesi tarafından düzenlenen etkinliğin ayrıntılı programı aşağıda bulunmaktadır.

etkinlik programı