Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri 2019

tarih: 07.02.2019 - 08.02.2019

Değerli hukuk büroları, kurum ve kuruluşların katılımlarıyla MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri'nin üçüncüsü bu sene gerçekleştirilmiştir. Kariyer Günleri ile öğrencilerimize kariyer planlarını daha bilinçli bir şekilde yapabilmeleri için yol gösterilmesi amaçlanmaktadır. Katılımcıların sunumları sayesinde, öğrencilerimizin uygulamaya ilişkin bilgi edinmeleri arzu edilmekte; staj yapacakları büro, kurum ve kuruluşlarını tanıma ve kendilerini de onlara tanıtma imkanı bulmaları hedeflenmektedir.

etkinlik programı