Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri 2019

Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri 2020

tarih: 30.01.2020 - 31.01.2020

Dördüncü kez düzenlenen Hukuk Fakültesi Kariyer Günlerinde değerli hukukçular, hukuk büroları ve hukuk alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar ağırlandı. Öğrencilerin ilgi ve yetkinlikleri doğrultusunda kendilerine en uygun alana yönelmelerini sağlamayı hedeflediğimiz bu etkinlikte, farklı alanlarda çalışan hukukçular öğrencilerimize aktardığı bilgi ve deneyimleriyle onlara mesleğin farklı yapılış şekillerini ve sektörü tanıttı.

etkinlik programı